Palvelumme

Energiaselvitys on ajankohtainen erityisesti silloin, kun suunnittelet aurinkosähköinvestointia, lämmitystavan muutosta tai etsit keinoja energiakustannusten pienentämiseen.

Energiaselvitys havainnollistaa eri energiatehokkuustoimien vaikutuksia ja auttaa sinua investointipäätösten teossa. Selvitys toteutetaan käyttäen kiinteistössäsi toteutuneita energiankulutuksia ja haluamiasi hintoja, jolloin saat juuri sinulle relevanttia tietoa.

Selvitys toteutetaan kehittämällämme laskentatyökalulla, jossa simulomme sähkön käytön ja tuotannon lisäksi myös lämmitykseen tarvitun energian tuntitasolla. Tuntitason laskenta tuottaa tarkemman ja todenmukaisemman arvion sähkön käytön vaihteluista, aurinkosähköntuotannon myyntiin menevästä osuudesta sekä lämpöpumppujen tehokertoimen vaihteluista talvikaudella.

Yrityksille

Energiaselvityksiä ja energiatehokkuuden analyyseja kaikenkokoisten yritysten kiinteistöihin, teollisuusyrityksistä toimistotaloihin ja myymälöistä varastohalleihin.

Jäähallit

Energiaselvityksiä jäähalleihin: hukkalämmön hyötykäytön säästöpotentiaali, vedenkierrätyskoneistojen kannattavuus,käytön optimointi ja tuki…

Taloyhtiöille

Energiaselvityksiä taloyhtiöiden päätöksenteon tueksi: aurinkosähkön kannattavuus, lämmöntuotantotapojen kustannusvertailut, ilmanvaihdon energiatehokkuusparannusten säästöpotentiaali…

Energiaselvitysprosessi